Ти пак дойде в моя сън.
Отново с устни ме докосна
и гледаха ни звездите отвън,
от нашата страст омагьосани.
Горещи слънца в твойте очи
заедно с моите въздишки се родиха
и огън в телата започна да гори,
докато се сливаха тихо.
И в погледите цели изречения
четяха се и се изгубваха,
намираха и губеха значение,
докато се изключваше разсъдъка.
Ръцете се докосваха невярващо,
от красотата на мига учудени,
и пак се докосваха устните изгарящо,
а аз не исках да се будя...
На L.
© Петето Все права защищены