Не искай от никого.
Не искай ти нищо.
Не искай...
Сърцето огниво е -
душата - огнище...
Не вярвай...
Сълзите, горещи, съня ти обливат,
мечтите, тъй грешни -
в окови пак гният...
Не искай от никого.
Не искай ти нищо.
© Христина Стоянова Все права защищены
Грабна ме поезията ти , мила
Христина. С много обич за теб.