Не искам да живея в свят като този -
свят основан на измами и лъжи!
Свят, в който оценяват личността ти по имуществено състояние,
социален статут и пари!
Не искам да живея в свят като този, толкова много ми тежи....,
в това материализирано и с болни амбиции общество,
защо ми е сърце, ми кажи?!
Не искам да живея в свят като този,
писна ми от предатели долни и зли!!!Гърбът ми покрит е със рани,
все там забиваха ножа си "приятели,
мили добри"!
Не искам и няма да живея така!
Повече няма да приутявам никой в моята душа!
И, ако трябва сама ще се боря със света,
но няма да стана част от тази позорна тълпа!
© Виктория Тодорова Все права защищены