От Господ аз съм одобрен.
Не, че най голям съм фен
на неговите постулати
и фразите му най -крилати.
Да пиша, си ми е в природата.
Дори не търся в туй изгодата,
а искам да Ви забавлявам,
без направление да давам.
Средства ползвам най-различни-
леко вулгарни и прилични.
Надявам се да ми простите
и най-спокойно да си спите.
То, в тези времена тревожни
всички, май, че сме безбожни
и лашкаме различни рими,
от всекиго неусвоими.
Не искам никой да обиждам-
във всекиго доброто виждам.
Ала мойта философия
в друг предизвиква апострофия.
Затуй, ще тънко се изнижа,
без да предизвикам грижа.
А Вие, всичките във ,,нета"
си правете мухабета!
© Георги Янков Все права защищены