Не искам огън от любов,
звезди, слънца и тям подобни...
Парафи, клетви с послеслов
за чувства святи и вековни...
Не ща гаранции за път,
за дом, за виза в обществото...
Отвън бижутата блестят,
отвътре - кухо е златОто...
Догоре пълна съм с живот...
Но ти недей се ангажира...
Не искам огън от любов...
Светулка да ти се намира?
© Гергана Иванова Все права защищены