30 нояб. 2007 г., 10:01

Не искам да моля 

  Поэзия » Любовная
1066 2 38
За любовта ти не искам да моля,
усмивките ми просешки все бягат,
а вината, че съм тук, е само моя,
невъзможностите вече ми присядат.



При теб дойдох, до болка истинска,
а знаех, че от истини ще ме боли,
сега съм като приказка - измислена,
а краят ми за теб не е щастлив.



Прочете ме погрешно, неграмотно,
а аз изписах се пред тебе - цялата,
размина се със думите, несходно,
а в междуредието чака ни раздялата.

© Елица Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??