Не искам повече любов.
Не искам повече лъжи.
Не искам и разбити мечти.
Спри да забиваш стрели!
Не искам и жалки сълзи.
Не искам да ме боли.
Не искам да страдам разбери.
Ти обеща че няма да разбиеш сърцето ми.
Повярвах ти аз.
За реалност мислех теб всеки час.
Така става винаги, нали?
Този, който обича,
дълго, силно го боли.
Но стига, кажи, ти не ме обичаше, нали?
И за това сега не теб, а мен боли..
Прости, сърцето не може да търпи,
ден след ден да го мамиш ти.
Душата ще мрази, любовта ще гори.
Няма да има лъжи и разбити мечти.
Няма да лея горчиви сълзи.
Безчувствена ще стана.
Ще погубя обичта ни,
защото по-добре ще е така.
По-добре да съм сама,
по-добре да не чувствам тъга.
Последна обич ще останеш ти
и никога вече няма да боли.
2005
© Радена Все права защищены