НЕ ЖЕЛАЯ ДА ТЕ ВИЖДАМ
Ти отново се завръщаш,
но нали отрече се от мен,
нали излъга ме, нали избяга,
не си ли спомняш онзи ден?
С друг избра тогава да живееш,
сега отхвърлил те е той, нали?
Затова при мене се завръщаш,
за да скриеш мъка и сълзи.
Но аз не искам да те виждам,
ти живота ми опропасти.
Самичък искам да живея,
самичък в моите мечти.
© Валентин Добрев Все права защищены