Не казвай днес " Щастлив бъди! ".
Стопяват се сега мечтите.
След малко ще си тръгнеш ти,
ще се изгубиш във мъглите.
Сбогувай се без слово нежно,
не казвай днес " Щастлив бъди! " ,
че след раздяла неизбежно
оставят раните следи.
Защо не искаш да пламти
за тебе любовта ми вече?
Не казвай днес " Щастлив бъди! " .
Без тебе всичко е далече.
Не мога да те спра, нали.
Решила си го и... прости.
От този край в гръдта боли...
Не казвай днес " Щастлив бъди! " .
© Асенчо Грудев Все права защищены