26 сент. 2019 г., 07:32

Не когато... 

  Поэзия
499 0 0

Не когато...

 

Не когато в близък хват с друг танцувах,

не когато го прегръщах смеейки се напук...

Чак тази нощ за първи път наистина ревнуваш -

в нощта, в която плача аз за друг...

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??