НЕ МЕ БОЛИ
Нима е истина това?
За тебе
веч` не ме боли!...
Не ме боли! Не ме боли!
Не ме боли
за твоята усмивка!
За погледа ти благ –
не ме боли!
За устрема ти,
с който вечно
към мене бързаше...
Дали?!
Сега си укротен,
безчувствен.
Безчувствена
ще съм и аз!
Че беше невъзможна
любовта ни –
свещица в празна църква...
Изгоря!
Ти вярваш ли?
Не ме боли?!
© Вили Димитрова Все права защищены