Армия от весели лица
ще получиш в този час.
Безброй прегръдки и целувки
ще атакуват празния ти ден.
И щом приемеш подаръкa щедър,
щом сърцето ти започне да тупти,
тогава знай - това е моят подпис
и в моите мисли си ти.
Светлината на слънцето теб ще озари,
с усмивка на уста ще изречеш името ми.
Ще усетиш как светът е твой,
ще усетиш и моята любов.
Спри, не ме събуждай още,
нека довърша своята мечта,
нека помечтая още малко,
за мига, в който ще бъдем заедно.
Бъди добър и разбери
колко много ми липсваш ти,
но не като приятел, както досега,
а като една моя сбъдната мечта.
© Александра Василева Все права защищены