Не ме гони
Не ме гони,
аз сам ще си тръгна,
отворила си вратата за мен,
за да изляза
без да се връщам
и да се скитам без път всеки ден.
Не ме гони,
сърцето го стори,
там няма място отдавна за мен.
Уж бе мое,
а други допусна,
та не гони ме, аз тръгвам сломен.
Но запомни -
тези принцове нови,
ще те използват, както ти мен,
а аз винаги,
и без път да се скитам,
ще те обичам до сетния ден!
юни, 2012 г.
Шкафчето
© Валентин Добрев Все права защищены