Обичай ме, целувай, не жали!
Така те искам! Целувай ме по-силно!
В прегръдките до стон ме разтвори!
Още по-силно, още по-обилно!
Обичай ме, целувай, не жали!
За чувствата ни - ласки да разкажат!
Пияна от любов до мен бъди,
а после, нека Господ ни накаже!
Обичай ме, целувай, не жали!
В очите ми разцъфвай вечно млада!
Щом е за тебе, в бъдещите дни,
от край до край, ще мина и през ада!
© Красимир Дяков Все права защищены