Не ме обичай
Не те разбирам,
а сме в така напреднала фаза.
Изговори водопади от думи,
а нищо конкретно не каза...
платих толкова данъци суми,
за да чуя онази прословута фраза.
Защо словата ти не ме радват -
след като толкова дълго ги чаках?
И едно коварно съмнение в мен се прокрадва,
че за нищо до скоро аз плаках.
Това рози ли са... колко банално,
а преди се молех да ги помириша.
За мен няма вече нищо сакрално,
не знам любовта ти към мен как още диша!...
Не ме обичай, вече не те разбирам!
© Преси Все права защищены