Не ме обичай, а мрази,
защото любовта ще отлети.
Не ме обичай, а мрази,
защото любовта ни прави зли.
Не ме обичай, а мрази,
защото любовта ти ме рани.
Не ме обичай, а мрази,
жестока болка ти ми причини.
Не ме забравяй, а помни,
защото споменът е жив, гори.
Не ме забравяй, а помни,
защото моята съдба си ти!
© Пенка Стоянова Все права защищены