Не ме обичай сега,
когато и капчица обич в мен няма.
Не ме обичай сега,
не искам с трохи да те храня.
Ти се нуждаеш от чиста и свята любов,
любов, която аз не мога да ти дам.
Прости ми,
но не тая и капка обич в душата си.
Не ме обичай сега,
не искам да страдаш по моя вина.
Животът лошо с мен се подигра
и не искам ти да платиш за това.
Не искам да страдам от мисълта,
че ти ме обичаш,
а аз не мога да ти отвърна с това.
30.08.2005г.
What_fun_f
© Надежда Петкова Все права защищены
Стиха ти е хубав!Браво!