12 авг. 2009 г., 00:15

Не ме превръщай 

  Поэзия » Любовная
566 0 4

Не ме превръщай в капчица сълза...

от капките ми стари стана буря...
пропадам с трясък долу във калта
и няма кой отсреща да ме чуе...

Не ме превръщай в яростна вълна,
скалите ще ме пръснат на парченца.
От думи ще отплавам към брега
и там за миг красиво ще изчезна.

Не ме превръщай в пареща искра,
след многото искри горя във огън.
Сърцето ми отново се разля,
да загаси последното ти "Сбогом".

© Маргарита Здравкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??