Не ме събуждай сутринта,
аз искам да си досънувам!
И с всяка болка и мечта
във този сън да съществувам.
Не ме събуждай сутринта!
Реалността е тъжна, друга.
Сънят е цветна красота –
загадъчна, недостижима.
Не ме събуждай сутринта!
Сърцето ми ще те открива
и с всеки удар във нощта
от тебе то ще се опива.
Не ме събуждай сутринта!
В съня ще бъда по-красива.
Ще бъде светло в моята душа
и вярвам, че ще съм щастлива.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены