НЕ МЕ ТЪРСИ
Не ме търси! Не виждаш ли - изчезнах,
до сетната си клетка се разпръснах.
Преселих се в минутата последна.
Взривих се вътре в теб, за да възкръсна.
Вселената ме всмука в необятност.
Превърна ме морето в бяла пяна.
Земята ме направи жарко лято,
от лунната усмивка съм огряна.
© Теменужка Маринова Все права защищены
Аплодисменти и прегръдки от мен!