Не ме търси - тъгувам!
Нека в самота скърбя.
Без теб моето лято е любов без страст.
Протягам ръце да те докосна, но не те стигам.
Не ме търси – вече нямам сили!
Гласът ти ехти в душата ми празна.
Щом чуя твоя глас, сякаш слънчев лъч ме гали.
Не ме търси – вече умирам!
Жадувам за нас, но ти не идвай.
Споменът за теб до смърт ме плаши.
Нека от жажда по нас да умра.
Не ме търси – сама, тук, искам да угасна.
© Йоана Все права защищены