6 мая 2005 г., 13:16

Не ме забравяй 

  Поэзия
1324 0 1
Макар понякога да не ти говоря,
знай, че много те обичам
и въпреки, че често с тебе споря,
живота си на теб обричам.
Много искам да ме обичаш,
но ти вечно бягаш от мен.
Не може ли да ме харесаш,
дори за един, единствен ден?
Знам, че има друга в живота ти,
но ти не я оставяй,
просто сбъдни мечтата ми
и никога, никога не ме забравяй.

© Петя Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??