21 дек. 2008 г., 14:29

Не ме забравяй... 

  Поэзия » Любовная
744 0 2

Не ме забравяй,
дори когато птиците отлетят.
Запази спомените чисти.
Не позволявай да ги погребат...

Не ме забравяй,
дори когато слънцето залезе.
Отвори сърцето си. Посочи пътя...
Нека любовта излезе.

Не ме забравяй,
дори когато снегът затрупа земята.
Следвай стъпките
и нека в нощта те води луната.

Не ме забравяй,
дори когато чуваш смеха на щурците
в тихата есен...
Отправящи зов към звездите.

Не ме забравяй,
заради НАС!
Не ме забравяй!!!

© Елена Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??