Не Ме забравяй,
Моля те, не Ме забравяй.
Дори да си отида,
дори да няМа "нас".
Каквото и да казват хората,
... знай, че е изМаМа,
..."не Ме забравяй"
вятърът ще ти прошепне с Моя глас.
В утрото на всеки ден,
по прозореца капките роса,
усМихни иМ се,
всяка една е Моя сълза.
Не Ме забравяй,
не оставяй споМените да Ме отвлекат,
всеки ден припоМняй си Ме,
виж Ме в капките роса.
Не Ме забравяй,
не забравяй Моите черти,
не забравяй "нас",
поМоли ти вятъра да ти припоМни, коя бях аз.
И каквото и да стане,
винаги поМни... НяМа аз да те забравя!
Не Ме Забравяй Ти!!!
© ДаНи Все права защищены