Не ми отива да бъда спокойна,
и да се оставя да ме водят нечии ръце.
Аз съм такава- дива, бойна,
не се оставям някой да ме поведе.
Не ми отива да бъда смирена,
да чакам някого да ме опитоми.
Аз съм такава - хищна хиена,
и трудно някой би могъл да ме смири.
Не ми отива да бъда покорна,
да гледам къща, пълна с деца.
Аз съм такава - птица волна,
жадуваща простор и свобода.
Не ми отива да съм вярна,
да се обричам до живот.
Аз съм такава - двулична, измамна,
но обичам ли, обичам до гроб.
Не ми отива да играя роли,
да бъда домакиня, приятел, жена.
Аз съм такава - самодива дива,
танцувам с вятъра и играя с дъжда.
Не ми отива да бъда щастлива,
да се преструвам на добра.
Аз съм такава - трудна, ранима
Ангел мога да бъда и като демон зла.
© Лорита Все права защищены
да казвам да- да кимам с глава.
Аз съм такава- не се покоровям,
не се давам просто така!