Не ми отиваш. Не и на сърцето.
Стоиш изкуствено. Като колаж.
Реанимирани. За всеки случай.
Ти не разбра-това не е съдба.
Не виждаш в мен. А просто ме фиксираш.
Такава ли съм - със една страна?
Облъчена. Но явно все още не ми стига.
Послушно лягам в твоите ребра.
© Обичаща Все права защищены