НЕ МИ ОТНЕМАЙ
Не ми отнемай
малкото,
което имам -
твойта обич,
искрящия ти поглед,
нежното "ела"...
Не ми отнемай
облака
във висините,
на който
аз се нося
пиян от любовта...
Не ми отнемай
малкото,
което имам -
верността ти,
влудяващата страст,
твойта топлота...
Не ми отнемай
полета
в мечтите
по сребърни пътеки
към острови
във синева...
Не ми отнемай
всичкото,
което имам -
почти неземно чудо
от чудо любов
с чудо жена...
© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Все права защищены