11 сент. 2010 г., 23:29

Не мога 

  Поэзия » Любовная
1064 0 2

Не мога друга да обичам,
единствена си ти за мен.
Не искам друга да събличам,
теб искам всеки гаден ден.
Не се понасям в свойта кожа
и се проклинам без да спирам.
Каквито и усилия да вложа...
понякога не те разбирам.
А толкова е хубаво,
заедно когато сме.
И всичко сякаш друго е,
когато се прегръщаме.
Какво да правя, аз не зная.
Не ми личи, но аз ридая.
Просто е, но го усложнявам
и накрая просто се предавам,
като че ли не мога да решавам
искам ли да се надявам...

Не искам друга,
но не мога да си позволя
щастлив със теб да бъда,
когато ти от мен си по-добра.

© Добрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Женската същност винаги ще остане една загадка. Остави се на импулса и живей за всеки красив миг!
  • Сложно е, но го опростявам-много е добро!!!
Предложения
: ??:??