Любов в мен вилнее, бушува,
душата ми неспокойна стои,
в гърдите сърцето ми спира,
откакто се срещнахме аз и ти.
Ръцете ми започват да треперят
при мисълта за твоите очи.
Когато теб те няма
текат безспирно моите сълзи.
Едва ли бих живяла без да си до мен.
Не искам и не мога да те няма в моя ден.
Ти си този, който прави ме безкрай щастлива.
Само ти ме караш да се чувствам жива..
© Natalie Все права защищены