Не мога да бъде опитомена,
защото живея ден за ден.
Не мога да бъда променена,
искаш ли предизвикателство с мен?!
Тези, които не ме познават,
доста искат да ме опознават,
но не вярвай в таз заблуда,
мога да бъда леко луда!
© Лала Пеева Все права защищены