Не мога да повярвам!
Какво направи!?
Нима всичко ти забрави!?
Чаках деня, в който отново
ще се видим...ще призная
колко много те обичам...
а ти с един SMS разби всичко...
щастието ми едничко...
Каза, че си с друга! Добре!
Това бих приела...всичко,
но не и твоята лъжа!
Ах колко много плаках
за тебе в нощта...
за любовта, с която ме дари,
за лъжата, с която ме плени...
Ала върви спокойно!
Не ме мисли, а при
нея отиди...
направи я щастлива
поне нея ти!
© ДаяНчеТооо Все права защищены