13 авг. 2009 г., 12:30

Не мога да повярвам 

  Поэзия » Любовная
556 0 1

Не мога да повярвам, че се влюбих в теб...

Как ти позволих да влезеш в живота ми...

Не мога да повярвам, че не спирам да мисля за теб...

Как ти позволих да преобърнеш дните и нощите ми...

 

Не мога да повярвам, че не мога без теб...

Как ти позволих да откраднеш сърцето ми...

Не мога да повярвам, че съм готова на всичко за теб...

Как ти позволих да завладееш мислите и душата ми...

 

Не мога да повярвам, че ти позволих...

© Страст Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На стиха му трябва нещо повече от въпросите,които си задаваш вечер, преди да заспиш

    Трогателни са,но...?!
Предложения
: ??:??