Времето лети, а споменът за теб кърви!
Часовете минават, а болката в мен остава!
Всичко край мен се промени, но любовта ми - не!
Залъгвам близки и приятели, че ти си си минало, но сърцето ми отрича!
Залъгвах и себе си, но не можах да те изтрия от живота си!
© Диди Георгиева Все права защищены