Посветено, с усмивка и пожелание
за скорошно оздравяване!
Напитила ги болест странна ужким -
дискоспатия пипнала ги яка.
Мойте мили, най-добрите дружки...
Но моля ви съ, не на мене тия, кака!
Спатиите си знайми! Къту слон
са дисковете ви, и нъл` са хард?!
Я да съ завихри щур купон,
Първи двете шъ сти, то съ знай!
Във кордон от флинтифлюшки
ще са вихрите без Стоп, нали?
Миличките мои дружки!
После... - Де го Доктор "Ох, Боли"?
Знам за вазе язе лека -
требе ви стабилен Доктор... "Секс"!
Я от кекса мъничко `апнете,
после преминете на... кинезитерапевт!
© Нели Все права защищены
Пък тя няма как да не стане общата работа