Не ще затворя сърцето си в тъмна стая,
чакайки да дойде края!
Не ще робувам веч на чужди грешки,
не те обичам вече!
Писна ми да съм еднообразна,
в мене да кипи тъга,
не мога и до толкова да бъда властна,
че да те задържа.
Отдавна аз към теб съм безразлична,
не ме вълнува как си и къде!
Не си мисли, че новата ти на пътя мой може ще застане,
не ме вълнува какво с вас в бъдещето ще стане!
Вярно, луда бях по тебе,
давах всичко до сега,
защото страх ме бе от самота!
Но животът ми показа, че било е по-добре,
другата любов ще чакам,
НЕ, НЕ ИСКАМ ТЕБ!
© Ивелина Цветкова Все права защищены