24 июн. 2008 г., 20:27

Не, не казвай 

  Поэзия » Любовная
612 1 4
Не, не казвай, че тръгваш сега,
тъй отдавна си тръгна от мене,
твоята бедна и празна душа
вече няма какво да ми вземе.

Не, не вярвай, че пак ще простя
всички укори, всички обиди.
Не, не вярвай, че пак ще тъжа,
ти отдавна от менм си отиде.

Не, не казвай, че тръгваш сега,
само аз си отивам от тебе,
моята жадна за обич душа
просто няма какво да ти вземе.

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??