7 авг. 2009 г., 12:25

Не питай 

  Поэзия » Любовная
727 0 2


Къде си? Тук? В сърцето ми?
А да влезеш там... попита ли?
Не?! А как го ти направи?!
Що е болка... с тебе то забрави!
Питаш за тях - за сълзите?
Твойте усмивки солта им изпиха!
Искаш да влeзеш навсякъде?!
Давам ти ключа за душата си!
И не питай никога "защо" -
просто радвай се, че това е било!
А някога попиташ ли "как" -
ще ти кажа "Обичам те" - и пак...


© Анет Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Съгласна съм с долния коментар...
  • Струва ми се някак недовършено, поне от мойта гледна точка. И този фон... също не ми допада.
Предложения
: ??:??