Рано или късно всеки си отива,
рано или късно всичко се руши,
но не забравяй, че животът продължава
с нови срещи, с нови дни.
Щом разделяш се със някой,
ти тогаз недей плачи,
спомена не може да отнеме никой,
затова недей хаби сълзи.
Времето минава,
ще срещнеш някой друг,
ще се влюбиш ти тогава
и по тебе той ще бъде луд.
Раздялата е винаги пред прага,
но ти кураж недей губи,
та нали надеждата крепи човека,
а не горчивите и тъжни дни.
Винаги бъди щастлива,
никога недей плачи,
защото никой мъж не заслужава
дори една от твоите сълзи!
© Станислав Статев Все права защищены
Радвам ти се.
С обич.