19 июн. 2008 г., 23:16

Не разбирам! 

  Поэзия » Другая
533 0 2

Не разбирам!

Чии са тези дни?

Мои ли са, твои ли са?

Не знам!

Стига съм се чудила!

Толкова съм глупава!

Разбрах, че са за нас

в този късен час!!!

 

 

© Y. Panda Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??