Не съм машина. Нужна е почивка.
Не се ли уморява любовта?
Не чуваш ти... Зареждаш ме с усмивка
и затуптява лудо пак гръдта.
Ти искаш още нежност ненаситно
и пориви от аурата ти пия,
и чувствам трансформирането китно
на светове изпълнени с магия.
Енергия залива с аромати
привличане, докосване и страст.
Изчистена до унес свежестта ти
над мене бди със непорочна власт.
Опивай ме в мечтите и в съня...
Нали съм твой в нощта и през деня.
© Асенчо Грудев Все права защищены