Когато си в плен на житейските
проблеми.
Когато си с вериги окован.
Когато сам си на света.
Не се предавай.
Разкъсай тез вериги тежки.
Изхвърли ги зад гърба.
Изправи се смело и тръгни.
Покорявай върхове с меча на живота.
Разбивай стени с глава.
Но никога не се предавай в ръцете на смъртта.
© Драгомир Костадинов Все права защищены