Не се предавай, дори да те боли жестоко.
Не се отчайвай, не е време за това.
Дръж главата си вдигната високо.
Недей пролива и сълза.
За случилото се недей се обвинява.
Нищо няма да се промени.
Станало е, каквото е имало да става.
Никой няма да те обвини.
Миналото нека да забравим.
Поглед в бъдещето отправи.
Поглед, пълен със надежди
и изгарящ от мечти.
Знай, че ние ще стоим до тебе
със протегнати ръце.
Не се отчайвай, зарад' мене
и заради своето добро сърце.
Покажи, че си силна, издръжлива марка.
Не се предавай - даже за миг.
Бъди смела като нестинарка
и с усмивка, превърната в тик.
На баба ми! Обичам те!
© Или Дадарова Все права защищены