И днес аз не се страхувам да обичам,
с нежни имена да те наричам
и клетви любовни да изричам.
Не се страхувам да изживея с теб това,
заради което съдбата ни събра.
Не се страхувам от близостта,
да дишам вместо теб и вместо мене ти.
Не, не се страхувам от това.
Страхувам се да не свърши някой слънчев ден,
да угасне пламъкът на любовта,
да свърши приказката и мига.
Да те обичам, а да съм сама.
© Деница Гогова Все права защищены