Затвори очи. Преброй до седем.
Ще ти покажа небесата.
Позволи ми да ти покажа сладката страна на нещата.
Не всичко е черно и бяло.
Има милион цветове,
а когато видиш милиона,
ще ти покажа, че са милион и две.
Ярко червено съм и безлично сиво.
Безжизнена съм и адски жива.
Еднаква съм, но и много различна.
Прашинка съм, но и Вселена.
Ти само ела. Само ела.
Душевно извиси се.
Да не се влюбиш в мене, моли се.
Влюбиш ли се в мен,
ще забравиш за небесата
за милионните цветове..
за милион и две.
© Rumyana Momchilova Все права защищены