Не се влюбвай! Ще ме боли.
Като риба на брега да се мяташ.
Живей достойно! Достойно умри
и нека цъфти над тебе земята!
Тогава вече няма да мога...
Ако и ти ми превземеш мислите...
Насън и наяве... До изнемога...
Да те мечтая. Да чакам. Да те поискам.
Ако ми станеш от живота по-скъпа.
Най светлия миг ако ми бъдеш.
Няма да знам де хвърлен е пъпа...
Няма да помня... И ще пребъдеш...
Всичките мрежи сега ти дарявам!
Искаш ли риба!? Хайде лови!
Знаеш, че мога и сърце да дарявам...
Искаш ли?! Можеш ли?! Хайде вземи!
Хайде вземи и за после не питай!
Хайде разплети коса до земята!
Хайде де пробвай! Хайде опитай!
Нека е чисто! Нека е свято!
С целувки ще жаря път до Небето!
С очи ще те пия! Не искам със устни!
Когато заспи до мене детето
ще го целуна и ще го пусна...
© Красимир Дяков Все права защищены