Има много по-красиви,
диви,
и секси жени от мен.
По-елегантни,
по-стройни.
С дълги коси и сини очи.
И често питам се, защо?
От всички, точно мен избра.
И моите обикновени,
скучни,
кафеви очи.
Да са първото нещо,
което виждаш сутринта.
И знам, че много и различни очи,
са се отваряли в твоето легло.
Но моите,
за всички други ослепяха.
И само тебе виждам,
дори когато съм сама.
Ти си моят смисъл,
моята мечта.
Владееш тялото ми,
сърцето,
и моята душа.
Искам винаги да помниш.
Не сгреши!
Като сред всички други,
избра моите очи.
Те всеки ден те гледат,
все едно,
никога не са.
И може да не си перфектен,
понякога
и малко лош.
Но обичам в тебе всичко,
дори и всеки недостатък,
който имаш,
засилва в мен страстта.
Не знам какво направи,
как успя,
плаша се,
и от страх, че някога това ще свърши,
ми идва да крещя.
Но в очите ми,
превърна своя образ,
в образът на любовта.
© Мария Величкова Все права защищены