Не ми се давай, Мая,
аз не ще отмина.
Не ще се пръсна като дъжд.
Завинаги.
Завинаги ще бъда паякът
във твойта стая,
бяла.
Заслушвам се -
вратата трябва да те издаде.
Заглеждам се.
В режим за търсене на твойта форма
аз съм
Идеално програмираният.
Дори от песен нямам нужда,
за да ти кажа:
Все още те обичам.
Последни звуци от лятото,
повече спомен, отколкото съдба.
Пак ще те видя -
Искам.
Пак ще те видя -
Може би ...
Последни звуци от лятото,
повече съдба, отколкото спомен.
Това съм Аз -
Не ме ли позна?
А това си Ти -
Сега съм доволен.
© Огрян Орешников Все права защищены