Моля те, не си отивай завинаги!
Аз ще те чакам да се върнеш, но не подранявай;
аз ще те чакам, но не закъснявай...
Ще те чакам - мига улови!
Върни се, но не забравяй -
на мен изцяло не се раздавай!
Не ме лишавай от мечтите;
не ме лишавай - те убиват сивотата в дните!
Не ме лишавай от надеждите;
не ме лишавай от усмивка след изпълнения блян;
не ме лишавай от сълзите - щом давя се в бездънния океан!
Аз искам само да вървиш до мен във тези времена,
да ме подкрепяш, да споделяш радост и тъга!
Остани със мен - ти си моята усмивка!
Остани със мен - отвори сърцето си за любовта!
Върни се - мига улови!
Върни се, не оставяй безпътни да скитат нашите души!
© Усмивка Все права защищены