9 апр. 2012 г., 12:13

Не си отивай 

  Поэзия
468 0 6

НЕ СИ ОТИВАЙ

 

Не си отивай като знойно лято,

след което идва есента!

Не оставяй нощите ни звездни

да се превърнат в самота.

 

Не искам всичко тъй да свърши!

Не трябва любовта ни да умре,

че и мъртва да е, ние ще я търсим -

и мъртва, тя ще ни зове!

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??