Не си отивай миг
Искам да задържа всеки миг,
да го стисна във ръка
и да не го пусна никога.
Толкова е хубаво сега,
безгрижие и нестихващ смях,
искам да съм още с тях.
Не си отивай, миг, моля те,
поспри и сълзите от лицето ми изтрий.
Радвам се, че сега си с мен,
о, миг толкова блажен.
© Мария Все права защищены